vorige | volgende

» Nieuwbouw model Cube, Vista Royal, Jan Thiel, Curacao
Deze nieuwbouwwoning,  kan worden gerealiseerd in volledig overleg met de koper. De woning, met royaal zwembad  zal turn key worden opgeleverd. Exclusief bij Bremmers Real Estate!
 
Indeling:
Royale woonkamer met open keuken voorzien van apparatuur. De royale woonkamer met open keuken worden afgewerkt met een tegelvloer welke doorloopt in de gehele woning. De porch en het pooldeck worden volledig beklinkerd. Via de corridor naar 3 slaapkamers, waarvan 1 met walk trough closet, 2 badkamers een separaat gastentoilet, de wasruimte en een ruime garage. Het zwembad is gesitueerd aan de zonnige achterzijde van de woning en is omgeven door een groot pooldeck annex achterporch.
 
De woning zal worden afgewerkt met hoogwaardige materialen, zoals aluminium shutterramen met horren. De koper heeft de keuze voor wat betreft de keuken , tegelwerk en sanitair, waarvoor ruime stelposten zijn opgenomen. Voorts is er inspraak door de koper met betrekking tot de indeling, de kleuren en de afwerking.
 
De genoemde prijs is exclusief kavel, doch met zwembad, oprit, keuken, Villeroy & Boch sanitair en tegelvloer. De woning zal turn key worden opgeleverd. Ook de architectkosten en de OB zijn inbegrepen.
Deze villa zal worden gerealiseerd door een gerenommeerd aannemer welke de termijnen achteraf in rekening brengt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
Uniek op Curacao en wel zo veilig.
  
U kunt wonen waar anderen op vakantie gaan!
Bijzonderheden:

Aanvaarding:  In Overleg
Koopprijs:  Naf 525000,- vrij op naam Bekijk Brochure