vorige | volgende

» Nieuwbouw model Domus , Vista Royal, Jan Thiel, Curacao
Deze royale nieuwbouwwoning zal worden gerealiseerd in volledig overleg met de koper, is inclusief zwembad, architectkosten en OB. De villa zal turn key worden opgeleverd.
 
Ruime woonkamer met separate keuken voorzien van apparatuur. De woonkamer heeft een oppervlak van ongeveer 50m2 en biedt toegang tot een royale overdekte porch van meer dan 30m2 en 2 pooldecks. De gehele woning wordt afgewerkt met een tegelvloer naar keuze. In de zijvleugels zijn 3 royale slaapkamers van elk 16m2, de keuken en de bijkeuken. De masterbedroom heeft een eigen complete badkamer, de andere twee slaapkamers delen de badkamer en het apart gelegen gastentoilet.
Het zwembad is gesitueerd aan de zonninge achterzijde van de woning en is omgeven door een twee grote pooldecks van elk meer dan 20m2 en een overdekte achterporche. Aan de voorzijde is een royale carport voor 2 auto's. De porche, de terassen en de oprit zijn volledig beklinkerd.
 
De koper heeft de keuze voor wat betreft de keuken, tegelwerk en sanitair, waarvoor ruime stelposten zijn opgenomen. Voorts is er inspraak door de koper met betrekking tot de indeling, de kleuren en de afwerking.
De notariskosten voor de aankoop, de OB en de overdrachtsbelasting zijn inbegrepen.

Deze villa zal worden gerealiseerd door een gerenommeerd aannemer welke de termijnen achteraf in rekening brengt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
Uniek op Curacao en wel zo veilig.
U kunt wonen waar anderen op vakantie gaan!
Bijzonderheden:

Aanvaarding:  In Overleg
Koopprijs:  Naf 535000,- vrij op naam Bekijk Brochure