vorige | volgende

» Nieuwbouw model Aqua, Vista Royal, Jan Thiel, Curacao
Deze nieuwbouwwoning zal worden gerealiseerd in volledig overleg met en inspraak van de koper. 
 
Indeling
Royale woonkamer met separate keuken voorzien van Europese apparatuur. De woonkamer en keuken hebben totaal een oppervlakte van meer dan 50m2 en worden afgewerkt met een tegelvloer welke doorloopt in de gehele woning.
Voorts heeft deze woning 3 slaapkamers, 2 luxe badkamers, een gastentoilet en een ruime carport. Het zwembad is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is omgeven door een groot pooldeck en achterporche.
 
De woning zal worden afgewerkt met hoogwaardige materialen, zoals hard houten shutterramen en een pannendak. De koper heeft  de keuze voor wat betreft de keuken, tegelwerk en sanitair, waarvoor ruime stelposten zijn opgenomen. Voorts is er inspraak door de koper met betrekking tot de indeling, de kleuren en de afwerking.
 
De genoemde prijs is exclusief kavel, doch met zwembad, oprit, beklinkerd terras, keuken, Villeroy & Boch sanitair en een keramische tegelvloer. De woning zal turn key worden opgeleverd. Ook de architectkosten en de OB zijn inbegrepen.
 
Deze villa zal worden gerealiseerd door een gerenommeerd aannemer welke de termijnen achteraf in rekening brengt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
Uniek op Curacao en wel zo veilig.
 
U kunt wonen waar anderen op vakantie gaan!! 
Bijzonderheden:

Aanvaarding:  In Overleg
Koopprijs:  Naf 525000,- vrij op naam Bekijk Brochure