vorige | volgende

» Nieuwbouw model Miami , Vista Royal, Jan Thiel, Curacao
Deze nieuwbouwwoning zal worden gerealiseerd in volledig overleg met de koper en de termijnbetalingen zijn achteraf. De woning, met royaal zwembad zal turn key worden opgeleverd. Exclusief bij Bremmers Real Estate!
 
De royale woonkamer met open keuken is voorzien van apparatuur. De woonkamer en keuken hebben een oppervlak van meer dan 45m2 en worden afgewerkt met een tegelvloer welke doorloopt in de gehele woning en het balkon. Via de hal met separaat toilet naar de slaapkamer met royale walk in closet en een badkamer met een dubbele wastafel en een gigantische inloopdouche.
Het zwembad is gesitueerd aan de zonnige achterzijde van de woning en is omgeven door een groot beklinkerd pooldeck annex achterporch. De garage met electrische rolpoort is ruim van opzet.
 
Op de eerste verdieping is een royale hal en 2 grote slaapkamers met elk een eigen grote walk in closet en volledige badkamer. Een van de slaapkamers heeft toegang tot een royaal betegeld  balkon met een schitterend uitzicht over de gehele omgeving.
 
De woning zal worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. De koper heeft de keuze voor wat betreft de keuken , tegelwerk en sanitair, waarvoor ruime stelposten zijn opgenomen. Voorts is er inspraak door de koper met betrekking tot de indeling, de kleuren en de afwerking.
De genoemde prijs is exclusief kavel, doch met zwembad, oprit, keuken sanitair en tegelvloer. De woning zal turn key worden opgeleverd. Ook de architectkosten en de OB zijn inbegrepen. Deze villa zal worden gerealiseerd door een gerenommeerd aannemer welke de termijnen achteraf in rekening brengt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Uniek op Curacao en wel zo veilig.
Bijzonderheden:

Aanvaarding:  In Overleg
Koopprijs:  Naf 660000,- vrij op naam Bekijk Brochure