vorige | volgende

» Nieuwbouw met kavel Vista Royal, model Sense, Jan Thiel, Curacao
Turn key nieuwbouwwoning met zwembad op een perceel van 880 vierkante meter in de geliefde wijk Vista Royal, op loopafstand van Jan Thiel Beach, supermarkt, beach clubs, meer dan 10 restaurants en de beste hotels.
 
De woning heeft een woonkamer met open keuken van totaal meer dan 50 vierkante meter met aansluitend een porche van nog eens meer dan 50 vierkante meter, welke bereikbaar is via twee grote schuifpuien vanuit de woonkamer en via een schuifpui vanuit de masterbedroom.
 
Enkele treden lager ligt een gigantisch beklinkerd pooldeck en zonneterras van bijna 100 vierkante meter met het zwembad.
 
Het slaapgedeelte bestaat uit 2 slaapkamers van 14 vierkante meter, elk met een eigen complete badkamer. De masterbedroom van 16 vierkante meter heeft een walk in closet en een eigen badkamer. De bijkeuken en het gastentoilet completeren het geheel.
 
De woning wordt gebouwd met eerste klas materialen zoals Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen. Voor de keuken en het tegelwerk zijn royale stelposten opgenomen.
 
De woning wordt gebouwd in volledig overleg met de koper. Uniek op Curacao is dat u de bouwtermijnen achteraf gaat betalen, wel zo zeker.
 
U kunt wonen waar anderen op vakantie gaan!
Bijzonderheden:

Aanvaarding:  In Overleg
Koopprijs:  Naf 742000,- vrij op naam Bekijk Brochure