vorige | volgende

» Nieuwbouw model Elle , Vista Royal, Jan Thiel, Curacao
Deze stijlvolle villa met 3 slaapkamers, 3 badkamers en zwembad, wordt gebouwd in een tropische stijl, biedt alle faciliteiten maar straalt ook vooral luxe uit. Dit moderne en speelse beleggingsobject biedt u een hoog 
rendement.
 
De woning heeft een woonkamer met separate keuken, beiden met dubbele tuindeuren en zijn tezamen 50 vierkante meter groot met aansluitend een gigantische palapa van meer dan 80 vierkante meter. Tussen de woonkamer en de keuken is de bijkeuken en het gastentoilet gelegen.
 
Aan de andere zijde van de palapa is een gezellige bar en het slaapgedeelte gelegen. Het slaapgedeelte bestaat uit 3 royale slaapkamers van 17m2, 17m2 en 12m2. De 2 complete badkamers met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet completeren het geheel. Ook een aparte opslag/wasruimte ontbreekt niet. 

De woning en de palapa omringen het zwembad met 2 gigantische volledig beklinkerde pooldecks van meer dan 100m2.

De woning wordt gebouwd met eerste klas materialen zoals Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen. Voor de keuken en het tegelwerk zijn royale stelposten opgenomen.
 
De woning wordt gebouwd in volledig overleg met de koper. Uniek op Curacao is dat u de bouwtermijnen achteraf gaat betalen, wel zo zeker.
 
U kunt wonen waar anderen op vakantie gaan!
Bijzonderheden:

Aanvaarding:  In Overleg
Koopprijs:  Naf 759000,- vrij op naam Bekijk Brochure