» Nieuwbouw appartementencomplex , Curacao
Nieuw te bouwen appartementencomplex met 6 appartementen met community pool en elk met eigen porche en eigen carport. De 2 royale appartementen op de begane grond hebben elk een ruime prive tuin van circa 150m2, bereikbaar vanuit de gigantische porche van 37m2.

De appartementen op de begane grond zijn drempel- en traploos en beschikken over 3 slaapkamers van 17m2, 17m2 en 13m2, elk met een eigen luxe badkamer met douche, wastafel en toilet. Uiteraard beschikt dit ruime appartement over een apart gastentoilet.
De Z-vormige woonkamer met verdekt opgestelde keuken met kookeiland is verrassend ingedeeld en ruim van opzet (totaal meer dan 40m2).

De 4 luxe appartementen op de eerste verdieping hebben elk een eigen parkeerplaats en een community pool met groot pooldeck. Voorts hebben de appartementen een grote porche met een schitterend uitzicht over de Caribische zee, het Spaanse Water of de zoutpannen van Jan Thiel.

De appartementen beschikken over 2 slaapkamers met en suite badkamers van totaal 17m2. De badkamers zijn luxe uitgevoerd met Europees sanitair en kranen. Vanuit de woonkamer bereikt u een grote porche van meer dan 40m2, welke goed op de wind is gelegen.

De Z-vormige woonkamer met verdekt opgestelde keuken met kookeiland is verrassend ingedeeld en ruim van opzet (totaal meer dan 32m2).

Minimaal benodigde perceelsgrootte is 1.600m2.

Bijzonderheden:

Aanvaarding:  In Overleg
Koopprijs:  Naf 2480000,- vrij op naam Bekijk Brochure