» Nieuwbouw model Doble , Vista Royal, Jan Thiel, Curacao

De villa voor 12 personen wordt gebouwd in een moderne stijl, heeft een unieke ambiance, maar straalt ook degelijkheid uit. Dit moderne en luxe beleggingsobject geeft u een hoog rendement.

De eeste villa Doble is onlangs verkocht en opgeleverd (Kaya Karibe N21) op loopafstand van Jan Thiel Beach en Papagayo Beach.
De woning is gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals aluminium shutterramen, een hoogglans, greeploze witte keukens met Europese apparatuur, Villeroy en Boch sanitair en Grohe kranen en regendouches.

Indeling
Via een dubbele voordeur naar een gigantische dubbele woonkamer met 2(!) exclusieve keukens elk voorzien van kookeiland, side by side koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat, dubbele spoelbak en combi oven/magnetron.
Via een klein trapje naar beneden bevinden zich 4 slaapkamers van ruim 16 vierkante meter, uiteraard voorzien van hoogwaardige Panasonic inverter airco's en 2 badkamers met een granito wastafel, een hangtoilet en een inloopdouche.
Vanuit de woonkamer kunt u naar 2 masterbedrooms met elk een zeer royale badkamer en eigen prive terras.
Buiten bevinden zich 2 porches voor 6 personen elk. De porches bieden voldoende schaduw en zijn perfect op de wind gelegen. Een gezamenlijke porche, direct aan het gigantische zwembad gelegen, completeren het geheel.

Deze villa wordt gerealiseerd met termijnbetaling achteraf. Uniek op Curacao en wel zo veilig. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Doble garandeert een hoog rendement, mede gezien de mogelijkheid van separate of volledige verhuur van de villa .... of gewoon voor eigen exclusief woongenot!

Op vakantie in deze woning? Kijk op: https://www.homeaway.nl/vakantiewoning/p4150165

Bijzonderheden:

Aanvaarding:  In Overleg
Koopprijs:  Naf 889000,- vrij op naam Bekijk Brochure