» Nieuwbbouw model Grand , Vista Royal, Jan Thiel, Curacao

Deze stijlvolle villa voor 10 personen wordt gebouwd in een moderne stijl en biedt alle faciliteiten, maar straalt ook luxe uit. Dit moderne en luxe beleggingsobject geeft u een hoog rendement.

De eeste villa Grand is in 2014 verkocht en opgeleverd (Kaya Egeo Q42) op loopafstand van Jan Thiel Beach en Papagayo Beach.
De woning is gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals aluminium shutterramen, een hoogglans greeploze witte keuken met Europese apparatuur, Villeroy en Boch sanitair en Grohe kranen en regendouches.

Indeling
De design villa heeft twee verdiepingen, met boven een luxe open keuken, een separaat gastentoilet, een comfortabele woonkamer en aangrenzend een ruime veranda, een pooldeck en een zwembad.
Op de begane grond zijn de master bedroom met eigen grote luxe badkamer, 4 slaapkamers en 2 complete badkamers gelegen. Uiteraard zijn alle slaapkamers voorzien van airconditioning.

De hele villa Grand wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit afwerking.

Deze villa wordt gerealiseerd met termijnbetaling achteraf. Uniek op Curacao en wel zo veilig. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

De Grand garandeert een hoog rendement voor vakantieverhuur ...... of gewoon voor eigen optimaal woongenot!

Op vakantie in deze woning? Kijk op: https://www.homeaway.nl/vakantiewoning/p3932360

Bijzonderheden:

Aanvaarding:  In Overleg
Koopprijs:  Naf 865000,- vrij op naam Bekijk Brochure